Landet På Midtfyn

En landsbyklynge

Gislev, Kværndrup og Ryslinge

Forsiden Landsbyklyngen Attraktioner Kalender Kontakt os

Borgerbugettet er Kommunale midler:


Som udgangspunkt må de derfor ikke bruges på virksomheder eller enkeltpersoner, men skal støtte projekter, der har almennyttig karakter.

Målet med pengene er at sætte nye idéer/initiativer i gang og skabe en kreativ og udviklende kultur i landsbyerne som omfavnes af ”Landet på Midtfyn” - Du står selv for projektet!


Vi tænker maximal borgerinvolvering i processen, så det bliver borgerne der bestemmer hvilket/hvilke projekter der kan komme for dagens lys.

Det er i sidste ende kommunen der står for udbetaling af de mange rare penge, til borgernes projekter. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde rundt i det her og tilbyder derfor at gennemse jeres projekter for at undgå, at du ansøger om penge som kommunen ikke har mulighed for at udbetale.


Borgerbudgetter skal gøre os alle sammen klogere på, hvordan vi sammen kan skabe et bedre sted at bo - og det er borgerne der viser vejen. Borgerbudgetter er et projekt, hvor vi har mulighed for at eksperimentere og prøve forskellige metoder af.

 

Til forskel fra borgerbudget 2015 er det i Borgerbudget 2016 og nu igen i 2017 alene borgerne, der får ansvar for, hvordan pengene skal fordeles til borgerskabte projekter.

De eneste politiske krav er, at pengene skal bruges til projekter, der understøtter profilerne for de tre egne: Forstadsbåndet, Ringeegnen og Faaborgegnen og at projekterne skal findes ved en afstemning.

For at understøtte egnsprofilerne er pengene delt i tre portioner - én til hver egn.


Landet på Midtfyn har fået tildelt 55.000,00 Kr. Og så er det borgerne der skal bestemme hvad pengene skal bruges til.


Datoer

Vinderprojekterne skal være fundet med udgangen af 2017. Pengene skal som udgangspunkt bruges i 2018.Projektindlevering: Senest 24/10 kl. 23:59


Projekterne skal beskrives på én eller flere A4-sider eller indsendes via projekt formularen her på hjemmesiden senest den 24. Oktober 2017 inden midnat!

Projekter der indsendes efter denne dato vil som udgangspunkt blive afvist!

Alle indsendte projekter vil være at finde her på hjemmesiden, i den form de er indsendt!


Afstemning:

Fra onsdag den 22. November og frem til fredag den 24. November kan der stemmes om hvilke projekter  der skal tildeles midler fra Borgerbudgettet.

Fredag den 24. November afholdes der et åbent møde, hvor alle borgere i Landet på Midtfyn har lov til at komme og være med til at afgøre hvilke projekter der skal have penge, om ikke alle. Fordelingsnøglen afgøres af de fremmødte og indstilling til Faaborg-Midtfyn Kommune finder herefter sted!Hvis I har spørgsmål, så skriv endelig!

borgerbudget@landetpaamidtfyn.dk


RETUR TIL BORGERBUDGET