Landet På Midtfyn

En landsbyklynge

Gislev, Kværndrup og Ryslinge

Forsiden Videoteket Landsbyerne Landsbyklyngen Attraktioner Kalender Kontakt os

Sådan stemmer du!

Læs om det eller de projekter du mener skal have del i de mange rare penge.

På afstemningssiden klikker du på det projekt du mener skal have din stemme og klikker herefter på ”VOTE” (stem). Du har nu afgivet din stemme. Du kan stemme to gange på de 48 timer stemmeboksen er åben, men kun en gang pr. 24 timer, hvilket betyder at du - hvis du venter med at stemme til den 23. November kun får een mulighed for at stemme!

Lige så snart du har stemt, kan du se hvilke projekter der har fået stemmer, og hvor mange. Vi holder intet hemmeligt!

I tiden efter den 23. November sendes resultatet til kommunen, hvorefter kommunen står for det videre forløb, det er også Faaborg-Midtfyn kommune der står for udbetalingen af de mange penge til projekterne!

Pengene er ikke forbeholdt eet projekt, men kan fordeles over flere projekter - Derfor kan en del-finansiering komme på tale. Kan man ikke fuldfører sit projekt for de midler der stilles til rådighed, kan man søge yderligere midler til projektet, enten via fonde eller via private donatorer! Kan man/ønsker man ikke eventuelt at søge midler fra anden side, vil det i sidste ende kunne betyde, at midlerne der er tiltænkt projektet stilles til rådighed for de andre projekter, der er indkommet indenfor ansøgningsfristen.